(video) ŞOCANT: Vladimir Ţurcanu: „Eu am negociat arborarea steagului UE pe Preşedinţie şi Parlament, pentru a calma masele”
{{main_title}}
{{{main_preamble}}}
ora: 18:54, 02 iun 2009 14928 137 Autor: Redactia UNIMEDIA

(video) ŞOCANT: Vladimir Ţurcanu: „Eu am negociat arborarea steagului UE pe Preşedinţie şi Parlament, pentru a calma masele”


(video) ŞOCANT: Vladimir Ţurcanu: „Eu am negociat arborarea steagului UE pe Preşedinţie şi Parlament, pentru a calma masele”
Colaj: UNIMEDIA
Informaţie şoc: Prim-vicepreşedintele Parlamentului Vladmir Ţurcan a negociat cu cinci reprezentanţi ai protestatarilor, printre care Ion Galaţchi şi Dragoş Musteaţă, arborarea drapelului UE pe sediul Preşedinţiei, transmite Jurnal TV.

Ţurcan a confirmat informaţia pentru UNIMEDIA, argumentând că, în acest mod, a dorit "să calmeze situaţia".

UNIMEDIA precizează că pe cele două clădiri ale statului au fost arborate atât drapelul UE, cât şi cel al României. Acestea au fost primele “argumente” ale guvernării comuniste şi ale autorităţilor Federaţiei Ruse ca să acuze România de organizarea unei lovituri de stat. În urma acestor acuzaţii, comuniştii au expulzat ambasadorul României de la Chişinău şi au impus vize de intrare pentru toţi cetăţenii români.




Sursa: UNIMEDIA
Video: Jurnal TV
Comentarii (137)
  • 0 (0)
    Asa este, le-a venit la ţanc comunistilor si rusilor aceasta iesire din normal, abordarea flagului! Trebuia de gasit un vinovat neaparat si l-au gasit imediat, acuzind RO ca fiind ,,dusmanul de moarte’’. Ca sa-si dea imporatanta si sa fie cu rezonanta internationala, comuniştii au expulzat ambasadorul României, şi au impus vize de intrare pentru toţi cetăţenii români!!
    Prin aceasta, au crezut, au sperat, ca vor indeparta intreaga populatie din MD de RO,(!)… ce eroare?!
    Oamenii nu sunt prosti, si si-au dat seama imediat de pericolul ce-i asteapta prin realagerea comunistilor ! Sper sa fie asa!....
  • 0 (0)
    Ia ce-s prosti uai !!!! Singuri se prind cu mata-n sac !!!
  • 0 (0)
    parca Turcanu afirma acest lucru intr-un interviu pentru nit. de atunci a trecut aproape o luna... de ce tocmai acum v-ati trezit?
  • 0 (0)
    comunistii spun atitea minciuni incit singuri se incurca in haosul produs ...chiar ca sunt prosti...
  • 0 (0)
    Foarte bine postat, cam tirziu, dar nui nimic, se aduna cite putin.
    degraba comunistii o sa inceapa sa se manince intre ei, ceea ce ne va da avantaje enorme.
  • 0 (0)
    Io nu inteleg cum este posibil ca el sa recunoasca aceste lucruri! La prima vedere pare o greseala politica, adica l-a luat gura pe dinainte. Si totusi e o gafa prea mare, incat nu-mi vine sa cred ca a fost chiar atat de prost incat sa nu-si dea seama ca, de facto, infirma toate afirmatiile anterioare ale comunistilor si pune o stampila "ABERATIE" pe toate acuzatiile aduse Romaniei si pe actiunile intreprinse impotriva acesteia.
  • 0 (0)
    e suspect toate aceste afirmatii, sunt ei prosti da nu intr-atit, joaca ei aici un "gambit". Va zic voua ceva nu curat aici.
  • 0 (0)
    pai daca e vorba asa,atunci domnul turcanu ar treb sa iasa in fata in fata populatiei si sa dezminta k a fost implicata romania,si sa-si ceara scuze de acuzatiile care le-au adus
  • 0 (0)
    nu-i exclud ca cor sa cumpere simpatia vreo-unui deputat din opozitie prin "sinceritatea" lor si dorinta de a se corecta". Fiti atenti.
  • 0 (0)
    @aladin: si sa-si ceara scuze pentru tot ce-au mai facut comunistii in 8 ani, sa indemne populatia sa-l voteze pe tanarul si promitatorul Chirtoaca, sau pe bunul si experimentatul Urecheanu, sau superechipa PLDM-ului, si sa cante Hora Unirii
  • 0 (0)
    @Ohtar: nu cred. Astept reactia Occidentului(daca acesta macar va afla de declaratia lui Turcanu) si, in mod normal, UE ar trebuie sa ceara Moldovei ca, in mod expres, sa-si retraga acuzatiile aduse Romaniei, sa ridice regimul de vize, sa primeasca un nou ambasador la Chisinau si sa-si ceara oficial scuze. Ori sa nu uitam ca aceleasi acuzatii au fost enuntate si de rusi, si , in aceasta situatie, ei ar trebuie sa-si ceara si ei scuze, insa ma indoiesc ca o vor face. Astept cu nerabdare reactiile internationale, care sper ca nu se vor lasa asteptate.
  • 0 (0)
    Nu au negociat nimic, erau vorbiti dinainte, in fotografii se vede clar cum cel in geaca neagra, Musteata, vorbea la telefonul mobil, si asta in timp ce toate comunicatiile pe mobil erau oprite. Totul a fost coordonat, nu a fost nici o negociere.
  • 0 (0)
    Socant este faptul cum Unimedia si jurnaltv spun minciuni. Turcan s-a referit doar la arborarea steagului UE pe Parlament si nicidecum cel al Romaniei pe Presedintie. Rusine sa va fie Unimedia!!!!!!!!!!!!
  • 0 (0)
    @Serjiu: Ala in galben a recunoscut la EuroscaTV ca el a arborat tricolorul, iar Turcan a spus ca tinerii cu care a negociat au actiona "strict in conformitate cu intelegerea noastra", asa ca dedu singur la ce s-a referit Turcanu, daca nu esti un alt calomniator.
  • 0 (0)
    Serjiu ai dreptate, dar nu deplin, fiindca ei deacuma arborsera pe presidentie cand venisera la parlament s puna si acolo, deci Turcanu ca fost Ministru de Internie stia c trebuie sai aresteze, insa iata ce vedem un gest prostest.

    Bai Turcan esti LOH.
  • 0 (0)
    @ Serjiu: Te rog spune-mi si mie de ce e o crima sa arborezi steagul RO, dar nu si steagul UE?
  • 0 (0)
    Catre UNIMEDIA.!
    .

    TUDOR,DE CE ATACATI TRICOLORUL ROMANESC? ASPUS CLAR SI DOBITOCUL DE TURCANU CA AU NEGOCIAT NUMAI ARBORAREA DRAPELULUI UE.
    Stii prea bine ca nu ei au pus tricolorul, aveti cadrele video cu baietii care l-au arborat si au facut-o nu pentru ca sunt provocatori ori au negociat cu ei cineva ca in cazul lui Galatchi,au facut-o din simplul motiv pentru ca sunt adevarati patrioti .
    Sper ca veti indrepta gresala si nu veti mai face din tantar armasar.
  • 0 (0)
    Tinarul respectiv a vorbit doar despre arborarea steagului UE. Referitor la crima deja calificativele urmeaza sa le dea organele de resort (procuratura si justitie). Noi tindem spre UE dar spre Romania. Si steagul UE nu este a unui stat strain dar a unei structuri spre care tindem (ma refer la integrarea europena). Iar in ceeea ce tine de intelegere atunci ea a fost atinsa in timpul discutiilor cind a fost atacat parlamentul si dupa cum a spus si Turcan a fost facut cu scopul de a opri devastarea cladirilor.
  • 0 (0)
    @Toka: fiiindca
    1 sejiu e cinstit si e romanofob
    2 serjiu e cinstit vre sa zica in acest caz acuzatiile aduse Romaniei raman valabile
    2 serjiu este un calomniator

    @Amadeus: insist sa cred ca cei care au arborat drapelul RO au fost provocatori si au actionat dupa un scenariu clar, fiindca nu vad cum au ajuns ei pe acoperis fara ajutorul politiastilor
  • 0 (0)
    ... o tentativa a comunishtilor de a pune "noi sintem cei care am calmat violentzele, nu le-am provocat"
  • 0 (0)
    @serjiu nu vazusem mesajul tau inainte de a-l posta pe al meu
  • 0 (0)
    SINUHE,ESTI UN DOBITOC DACA CREZI ASA.SI ASA AI SA CRAPI.
  • 0 (0)
    @Amadeus: inspira, expira, bea un pahar de apa si hai sa discutam:)
  • 0 (0)
    protestez pana nu schimbati titlul.sa va fie rusine!
  • 0 (0)
    Sinuhe, eu nu sint romanofob, imi place cind este respect si as vrea ca Romania sa recunoasca ca a avut implicatii directe in actiunile de pe 7 aprilie. Mai ales ca modul in care presa romaneasca prezenta evenimentele denota ca ei activau dupa un anumit scenariu si acesta era unul asemanator cu cel din 1989 din Romania.
  • 0 (0)
    SINUHE,N-am ce discuta cu tipi care gandesc in asa fel.
  • 0 (0)
    De ce ai tacut pina acu mutule.Oare cite surprize vom mai auzi in zilele apropiate.Nui exclus ca vom auzi ca singur tatuca era in noaptea de 08 aprilie in "coridorul mortii" si bate tinerii.
  • 0 (0)
    Bai Serjiu,freaco si fa-ne mai bine noua tuturor un lucru bun,ardeti un cap de stalp,ca tare beteag la cap mai esti trogloditule.
  • 0 (0)
    Pai nu sunt astia de la UNIMEDIA adevarati provocatori ?
  • 0 (0)
    Portalul SOS Basarabia se solidarizeaza cu membri grupului „Republica Moldova – fără comunişti”.

    Fiti liberi si exprimati-va postati comentariile voastre cu urmatorul slogan: "Nu ne trădaţi!"



    www.sosbasarabia.wordpress .com
  • 0 (0)
    @ 18, Serjiu: Greseala pe care o faci tu este ca nu privesti UE ca pe un stat. Este adevarat, este un stat in formare, dar poate fi privit ca stat. Dar asta inseamna ca nu te pricepi deloc la politica. Sa-ti dau un exemplu, ca sa intelegi mai bine ce vreau sa zic: (ipoteza) daca Mexicul ar ataca Texasul, cine crezi ca i-ar da suturi in fund, SUA sau doar Texasul, si celelalte state de granita (ex: California) ar sta si s-ar uita peste gard? La fel, cand MD a expulzat ambasadorul RO, perceptia (corecta, de altfel) a fost ca au expulzat un ambasador UE, dar asta e mult prea complicat ca sa inteleaga tembelii care au condus pana acum MD...
  • 0 (0)
    @ 33, Amadeus: Tu poate ca nu esti provocator (eu ma indoiesc) dar cu siguranta esti SPAMMER. :D
  • 0 (0)
    @27 Serjiu: ma bucur ca nu esti romanofob si sper ca vei fi mai calm decat amadeus. Io nu cred Romania a organizat evenimentele din 7 aprilie si nu cred ca ar fi putut sa o faca. Sa nu uiti ca SIS-ul nostru e o ramura a fostului KGB. Am discutat cu multi despre faptul ca tot comunistii sunt cei care au pus la cale ceea ce s-a intamplat si nu am chef sa-mi mai repet argumentele. Nu pun la indoiala sinceritatea tinerilor( cel putin a majoritatii lor), caci am fost si eu in PMAN, dar nu noi am fost cei care am vandalizat cladirile( desi unii mai inflacarati s-au lasat dusi de val si au participat si ei la jaf). Cred ca daca in zilele ce au urmat s-a vazut clar lipsa de organizare a tinerilor, asa ca nu cred ca Romania a orchestrat evenimentele,, caci daca o facea, nu se oprea la momentul cel mai favorabil comunistilor(arborarea tricolorului).
  • 0 (0)
    Toka, din pacate tre sa recunosc ca tu stai cam slabut cu dreptul constitutional si dreptul international. in cazul sua e vorba de un stat recunoscut, iar UE este o forma de structura internationala, compusa din mai multi subiecti de drept international, respectiv se bucura de suveranitate.....
  • 0 (0)
    Toca,e o forma de protest si asta :))))
  • 0 (0)
    Deşi sunt mega-ocupat, asta nu o pot lăsa aşa! Care dracu Amadeus vreai să zici că ăştia nu sunt vinovaţi? Da ce şi Ţurcan şi Galaţki au uitat pe 2 luni că au vorbit? Da ce naiba dacă afle că conform fotografiilor steagul român a apărut peste cel mulr 10 min după cel al UE! Da poate nu ai uzit cum lepra ceia - fecior de ment - răcnea că tat-so i-a spus că gata mai departe nuintră nime! Şi vezi tu mare găselniţă ca să oprească lumea - steagul UE! Cine naiba se uita la el? Şi de ce au anunnţat că ar fi negociat numai după ce au apărut foto în presă? Hai că eşti nasol dacă vrei să-mi spui că verde-i negru!
  • 0 (0)
    Bai Serjiu,tu inca esti aici ?
  • 0 (0)
    Sinuhe, am avut si eu ocazia sa merg in PMAN si am vazut multi tineri din organizatiile de tineret ale partidelor liberale si erau tare activi la aruncat cu pietre. In general asemenea forme de evenimente sint organiza cu totul diferit si asta s-a facut prin retelele sociale plus mesajele si retorica anumitor actori. a fost folosita o strategie cu mult mai complexa. sint mai multe fapte care denota ca Romania a avut implicatii. doar ca s-a facut prin metode cu mult mai ingenioase.
  • 0 (0)
    @Serjiu:Aruncatul pietrelor e fleac, io n-am ajuns aproape de Presidentie, dar cred ca aruncam si io o piatra. Daca inteleg corect, vrei sa zici ca si partidele liberale au organizat violentele?
  • 0 (0)
    (video) ŞOCANT: Vladimir Ţurcanu: „Eu am negociat arborarea steagului UE şi al României pe Preşedinţie şi Parlament, pentru a calma masele”
  • 0 (0)
    Spam-ul o nouă formă de comunicare?
  • 0 (0)
    Şi dacă spui că există imagini cu cei ce au arborat tricolorul şi ar fi patrioţi de ce se ascund şi nu comunică adevărul? Hai că miroase a dubios!
  • 0 (0)
    @ 40, Serjiu: Prietene, crede-ma ca nu stii ce vorbesti! Te rog sa te mai documentezi! Plus ca eu am zis ca POATE FI considerat un stat, citeste atent! Eu asta si consider ca este: un stat descentralizat, atentie!, cu constitutile proprie, care primeaza constitutiilor din statele formatoare! Este aproape la fel ca SUA, insa mult mai descentralizata si fara armata comuna (e in formare) dar care nu s-ar justifica, deoarece majoritatea statelor UE sunt in NATO.
  • 0 (0)
    @sirus e o forma de phoo-thai de cap
  • 0 (0)
    (video) ŞOCANT: Vladimir Ţurcanu: „Eu am negociat arborarea steagului UE şi al României pe Preşedinţie şi Parlament, pentru a calma masele”
  • 0 (0)
    imi cer scuze pentru ce am scris in mes51, dar nu m-am putu abtine sa nu fiu sincer
  • 0 (0)
    Parerea mea e ca Romania nu a avut implicare directa in ceea ce s-a intimplat in Chisinau, pentru ca:
    1) Nu este nici o dovada. Shi sint o sumedenie de dovezi cu adevaratii provocatori shi "regizori".
    2) Ceea ce avetzi voi, cei care spun ca Romania e implicata, sint declaratiile presei, modul cum abordau ei subiectul, mai precis un cuvint, "revolutie". Domnilor, asta e presa libera, ce vrea aceea spune. Asta e ceea ce vedeau ei pe cind voi aratatzi la Moldova1 muzica populara shi "De la 5 la 10".
    3) Unica "implicare" a Romaniei este faptul ca prin Ropmania moldovenii vad cum se poate de trait liber... ceea ce in MD nu este, shi acum tot mai multi vor acelash lucru... LIBERTATE!!!!
    4) Cainilor care va place sa roadetzi oasele aruncate de "tatuca", mai latrati cit mai puteti... Cum spune un cintec popular "cainii latra, caravana trece"... Nu mai puteti minti lumea, a ajuns la os minciuna shi calomnia voastra.

    Ilie Batir, Londra
  • 0 (0)
    .


    Bai care e dobitocul ce posteaza cu nickul meu .Acel care posteaza titlul articolului nu sunt eu.!.


    .
  • 0 (0)
    @m1ck3y_m0us3 :perfect corect
  • 0 (0)
    Sinuhe Partidele liberale au chemat lumea in strada (e o aberatie sa zici ca tinerii au iesit singuri in strada). sint o multime de dovezi (in sens de delcaratii ale unor lideri de opozitie) care demonstreaza ca ei iau chemat in strada. si daca scoti lumea in strada fii bu controleaza masele, asumati responsabilitatea dar nu incepe ca nu au nici o treaba. ei au tradat atunci
  • 0 (0)
    Amadeus, tu vrei sa zici ca Galatchi a pus doar drapelul UE, iar tricolurul l-a arborat mai apoi altcineva?
  • 0 (0)
    @ 55 Amadeus, dar cel care posta "Rusine Unimeida" esti tu?
  • 0 (0)
    Toka, UE nu are constitutie, iar in relatiile internationale presupunerile costa scump. deci, ar trebui sa vorbim in termeni reali.... (inteleg ca nu te costa nimic sa faci presupuneri, doar ca denota o anumita doza de amatorism, iar acest lucru in politica e periculos si poate sa coste scump)
  • 0 (0)
    Si inca ceva. Uitati despre ideia ca opozitia a provocat dezordinile, e ceva absurd si prostesc, deoarece ei de la asta au avut doar de pierdut. Unicii care au castigat aici, sunt comunistii
  • 0 (0)
    Stire si mai socanta: http://www.europalibera.org/co ntent/article/1745311.html

    @amedeus, ce-ai mah? parkinson? las' ca de maine-ti trece.
  • 0 (0)
    @ 54: @m1ck3y_m0us3: respect!

    Si ai mai uitat ceva: daca chiar se implica Romania, acum tovarasul Voronin era langa Ceausescu, garantat!
  • 0 (0)
    @Serjiu: Sunt de acord ca partidele liberale poarta intr-o oarecare masura responsabilitate pentru proteste, dar totusi nu ele le-au organizat( liderii politici au aparut abia mai tarziu si au incercat sa potoleasca masele). Daca e sa fiu sincer, am fost si eu dezamagit de incapacitatea lor de a mobiliza, organiza si conduce masele.
  • 0 (0)
    @Serjiu: Sunt de acord ca partidele liberale poarta intr-o oarecare masura responsabilitate pentru proteste, dar totusi nu ele le-au organizat( liderii politici au aparut abia mai tarziu si au incercat sa potoleasca masele). Daca e sa fiu sincer, am fost si eu dezamagit de incapacitatea lor de a mobiliza, organiza si conduce masele.
  • 0 (0)
    Dar argumentele lui Ţurcanu cât costă!? Că el a crezut când ei i-au spus că vor putea opri mulţimea! Asta s-o creadă un bătrân ment?
  • 0 (0)
    @ 63, Serjiu: Pana acum ti-am vorbit cu tot respectul, asa cum fac eu cu toata lumea de pe acest site! Crede-ma ca cu greu vei gasi vreun post de-al meu in care jignesc pe cineva, din contra! Dar daca tu spui asemenea aberatii aici cum ca nu exista Constitutia Europeana, nu mai avem ce discuta, nu esti decat un tembel, care nu vorbeste/scrie decat la ordin!
  • 0 (0)
    Da! Rusine Unimedia ca nu stergeti "mesajele" lui Amadeus! Libertatea exprimarii e importanta, dar maretul protest al lui Wolfgang imi incurca sa discut cu forumistii normali.
  • 0 (0)
    Încet ese totul la iveală,ţineţi tot aşa OPOZIŢIA MOLDOVENAESCĂ pînă cînd BRAVO,nu că în Ucraina,Georgia,ş.a. ....
  • 0 (0)
    LOL! UE n-are constitutie! Trasnaia anului, pacat ca n-am observat-o mai demult!
  • 0 (0)
    Pt serjiu

    2 serjiu (j=g??, zic:D)

    "Mai ales ca modul in care presa romaneasca prezenta evenimentele denota ca ei activau dupa un anumit scenariu si acesta era unul asemanator cu cel din 1989 din Romania."

    Bah, tu dormi? Am eu impresia sau tu chiar afirmi ca Romania s-a bagat si, mai mult decit atit, a lasat EVIDENTE ca s-a bagat?
    Hai ca am trecut de virsta gradinitei, dar, ce-i drept, unii nu trec niciodata.

    Ce scirbos si jalnic.

    2 Amadeus, cei care trebuie sa inteleaga au inteles:)
    Calmeaza-te, ca dai prea multe de inteles;)
  • 0 (0)
    @ Serjiu: Pentru conformitate, trebuie sa fac precizarea ca nu a fost ratificata de 2 state europene, dar asta nu inseamna ca nu exista constitutie europeana (TCM)
  • 0 (0)
    Toka, imi spui te rog cind a fost aprobata Constitutia UE si cind a intrat ea in vogoare (nu incerc sa te verific, dar paote ca mi-a scapat mie ceva in ceea ce tine de legislatia primara a UE). daca imi mai dai si careva referinte la asa numita constitutie a UE iti voi fi reconuscator.
  • 0 (0)
    Crios ce ai inteles tu,o branza ? Eu inteleg ca prin faptul ca ei au adaugat intentionat sisteagul Romaniei,vor sa arunce zoi iar in capul ei.
  • 0 (0)
    Toka, din momentul in care nu a fost ratificata de 2 state Constitutia nu are putere juridica. si pentru a se depasi situatia de impas Constitutia a fost inlocuita cu Tratatul de la Lisabona, care la fel este in proces de ratificare de statele membre...
  • 0 (0)
    nu va mai certati pe site acesta,domnu turcanu a recunoscut k a negociat cu protestarii si sa puna steagul ue,dar a uitat sa recunoasca ca tot el a avut initiativa sa puna si steagul romaniei
  • 0 (0)
    .
    Aladin dute si tu in mata.
  • 0 (0)
    Si cu brinza stau bine :)
    Doua odata e mai simplu decit cite una pe rind. Stii tu, se mai incurca lumea;)
    Hai nu fi isteric, nu ajuti cu nimic.

    Plus ca, din indignarea manifestata traspar alte trairi ale tale care, cel mai degraba, n-ar trebui expuse pe-aici.

    Faptul ca ai dreptate in privinta titlului stirii se va vedea cind il vor modifica, nu-i asa Unimedia ;;)?
  • 0 (0)
    Cite unul pe rind, scuze ;)
  • 0 (0)
    @Serjiu: Desi Tratatul Constitutional al UE nu a fost ratificat, el exista si in mare parte prevederile sale erau deja consfintite prin alte tratate. Cel de la Lisabona, este, de facto, sau joaca rolul unei Constitutii-surogat.
  • 0 (0)
    Tudore, sau cine mai este pe aiaci, blocaţi-l pe ăsta că nu mai poate!
  • 0 (0)
    @ 82: Stii foarte bine ca doar speculezi o situatie! Am facut o precizare mai devreme, nu stiu daca ai observat-o... Neratificarea ei de catre doua state NU inseamna ca nu exista, eu de asta m-am atacat. In celelalte state se aplica... La fel, ca si Tr.Lisabona, a ramas in continuare in vigoare Conv. Eu. Dar daca tu vrei sa speculam pe tema asta, nu e nici timpul, nici locul. Stii foarte bine ca UE poate fi si este privita ca un ansamblu, si nu ca o "adunatura de state" asa cum insinuai...
  • 0 (0)
    vad ca nimeni nu mai misca pe aici, asa ca nopte buna toka, sirus si celorlalti, cat despre amadeus il felicit ca s-a potolit
  • 0 (0)
    steagul steagul steagul ... e un simbol, simbol important dar simbol. oricine il poate desena oriunde ii vine. semnificativ e cine cind unde si de ce. fapta de a arbora un steag e semnificativa.de cine si de ce a fost arborat steagul pe parlament pe 7 aprilie? e o intrebare la care actual nu e un raspuns clar. sis pentru a mima implicarea Romanie e o varianta. poate exista si alta? cit despre marturia bolsevicului, marturia care vine pe 2 iunie, inainte de votul de mine, aceasta e alta fapta. ce semnificatie are aceasta fapta?
  • 0 (0)
    @ 91: Nu cred ca s-a potolit, doar poate ca au instalat astia ANTISPAM pe site! ;))
  • 0 (0)
    pardon, @ 90 era corect
  • 0 (0)
    hai ca s-a demonstrat ca nu putea sa urce oricine acolo, indiferent de ceea ce zice el ca a negociat
    Dobitocii aia doi pe unde or fi?
  • 0 (0)
    @ 94: Au terminat! Acum or sa intre altii, cei care sunt in tura de noapte! =))
  • 0 (0)
    Asta a ramas si peste program, face ore suplimentare, vrea bonus la salariu! ;))
  • 0 (0)
    Si mai e si harnic, pe deasupra!!! Deci merita banii! :D
  • 0 (0)
    Ooooo, cata daruire, se vede ca maine e 3 iunie...
  • 0 (0)
    Serjiule..cand va veti vindeca de "scenarita"? Cand o sa va apucati de studiat problemele inainte de a scri lucruri "destepte"! Nu esti romanofob..dat nici bine informat nu esti draga colega! Atata poti? Scrii ca posturile de televiziune romanesti au prezentat intr-un mod decembrist evenimentele de la Chisinau si asta demonstreaza "implicarea" Romaniei in evenimente? Cand citesc ce scrii imi dau seama ca pericolul nu vine de la Moscova si din cauza unora ca tine ne vom trezi iar cu rusii la granita Romaniei in varianta soft..
  • 0 (0)
    cine naiba se cramponeaza de spamuri idioate? Zau ca nu-mi pasa! Las' sa scrie pana si-o reveni! (daca se mai poate )

    Ready, copii, pt ziua de maine? Nu uitati ca e sarbatoare ortodoxa! :D
  • 0 (0)
    @45 Sergiu,si cum prezenta presa romaneasca evenimentele? Si care posturi, ziare etc? ca sa vb la obiect nu dupa ureche ca Voronin.
  • 0 (0)
    RUSINE PCRM, RUSINE TURCANU, RUSINE SIS, RUSINE VORONIN, RUSINE GURBULEA, RUSINE PAPUC, RUSINE MAI !!!

    ACUM O INTOARCETI CA CURVA, DA?????????
    DACA VOI I-ATI RUGAT PE ACEI PROTESTATARI (PROVOCATORI) SA RIDICE DRAPELUL UE SI ROMANIEI, DE CE ATI FRECAT CAPUL SI VOI SI RUSII PESTE TOT IN ZIARE SI LA M1, NIT CA LA ACESTE LUCRURI E IMPLICATA ROMANIA??????????????????????? ?????????????????????????????? ??????
    ?????????????????????????? ???????????????????????????
    ?????????????????????????? ?????????????????????????????? ??
    D E C E F A T A R N I C I L O R ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ????????????
    ?????????????????????????? ????????????????????????????
  • 0 (0)
    O dat Dumnezeu si o minte treaza la Unimedia.Protestul a luat sfarsit. :))

    Moarte comunismului!!!
  • 0 (0)
    Amadeus---- da ce vezi ca-ti fuge pamantul de sub picioare si faci spume la gura?????
    pai bine inteles, aici citesc oameni ce au ratiune nu e asa simplu ca si la TVM1, unde spuneti ce brasoave vreti si babele va si cred, eu as zice ca maine la prima ora sa-ti faci valiza si sa ei trenul spre Siberia ca te asteapta ........
  • 0 (0)
    Deci azi e 3 iunie! O zi buna va doresc oameni buni!
  • 0 (0)
    Hai cu update-ul UNIMEDIA

    Studenţii basarabeni manifestează astăzi în Piaţa Universităţii

    Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Bucureşti cheamă basarabenii astăzi, începånd cu orele 10.00, în Piaţa Universităţii - simbol al anticomunismului - pentru a fi alături de Basarabia.


    http://ziar ero.realitatea.n et/1243976130-Studentii_basara beni_manifesteaza_astazi_in_Pi ata_Universitatii
  • 0 (0)
    mimi,tu inainte de a comenta judeci,analizezi ce va cu tartacuta,ori trantesti si tu asa ca nuca de perete,cum a fi dar sa fie ?
  • 0 (0)
    19. Sinuhe, ora: 21:10; 02 iun 2009
    insist sa cred ca cei care au arborat drapelul RO au fost provocatori si au actionat dupa un scenariu clar, fiindca nu vad cum au ajuns ei pe acoperis fara ajutorul politiastilor

    Sunt de acord cu tine,Sinuhe. Mai exista o proba care demonstreaza acest fapt. Seara, la 07 aprilie 2009, Voronin a declarat despre arborarea steagului Romaniei si ATENTIE ... "ruperea steagului R.Moldova". Dar provocatorii nu s-au atins de steagul R.Moldova (desi conform scenariului trebuiau)...
    Care este concluzia? Textul declaratiei oficiale a lui Voronin a fost scris inainte de evenimenele din 7 aprilie 2009, iar provocatorii au uitat de steagul R.Moldovei.
  • 0 (0)
    Adevarul va iesi la iveala mai degraba decit am crezut.Comunistii sunt disperati: fraudarea masiva a alegerilor,
    criza economica profunda la care ei nu pot face fata, moartea copiilor nevinoveti care au fost jertfe aleatorii a protestelor, disensiunile cu care se confrunta in interiorul structurilor de partid, neintelegerile si isteriile care persista in rindurile acestora, mesajele ambiguie si fara legatura, atitudinea comunitatii internationale vizavi de evenimentele postelectorale, reconstructia cladirilor Parlamentului si Presedintiei-toate sunt argumente vizibile ca comunistii demult au inceput sa cedeze...
  • 0 (0)
    Au strigat in gura mare ca Romania e de vina ati scos ambasadorul din tara, ati introdus vize, ati ordonat sa fie batuti copii, sa fie arestati oameni etc... si pana la urma va recunoasteti prostia cine sa va mai aleaga cred ca numai penitenciarul numarul 8, sa treceti si voi prin acel "coridor al mortii " sa simtiti prin ce au trecut toti acei copii nevinovati.
  • 0 (0)
    Pax_Romana, intradevar, textul declaratiei ofociale a fost scris inca inainte de escaladarea violentelor. Spre asta arata toate probele.
    Comunistii au vazut inca pe 6 aprilie ca poporul nu va rabda FALSIFICAREA ALEGERILOR, atunci au inteles ca trebuie ceva de facut. Deoarece era clar ca partidele de opozitie vor organiza ULTERIOR niste proteste de lunga durata, cu corturi, bloacarea strazilor etc, la care vor veni inca si mai multa lume decit venisera in 2002. Totul avea sa decurga dupa scenariul "Iuscenko". Iar cind comunistilor incepuse sa le fuga pamintul de sub picioare, cineva din strategii lor (alde Tkaciuk) le-a dat "splendida" idee SA INTOARCA PROTESTELE IMPOTRIVA DEMOCRATILOR, asa cum a facut si Hitler cind a dat foc Reichstagului....
  • 0 (0)
    "Eroul" in galben a mintit cand a spus ca "initiativa" a venit din public. A iesit la iveala faptul ca au facut-o comunistii. Eu sunt convins 100% ca tot ei au arborat si drapelul RO, doar ca despre asta se tace.
  • 0 (0)
    Pax_Romana,daca esti atat de tampit si n-ai vazut tu cum s-a arborat Tricolorul,nu inseamna ca tot e provocare .Trebuiau cumva sa vina sa-ti ceara voie tie ?
  • 0 (0)
    Faptul ca nimeni n-are idee cum a ajuns acolo i-a bagat in boale pe comunisti ,li s-a stricat planul prin asta. :)))
  • 0 (0)
    Atenţie!
    Tânărul ce a apărut la EuTV nu este aceeaşi persoană care a arborat steagul României, şi nu este acel de pe FOTOgarfia prezentată aici cu Ţurcan!!! Peroanele semănă dar....
  • 0 (0)
    Vad ca toata lumea (nu-i pun la socoteala pe Serjiu si ceilalti rusocomunistopupincuristi !) incearca sa dea vina pe "provocatori" pentru arborarea drapelului romanesc. Eu va intreb de ce n-ar fi facut-o cineva din proprie initiativa, manat de dorinta reunificarii RM cu Romania? Basarabenii din Sfatul Tarii care au votat Unirea in 1918 erau tot "provocatori"?
  • 0 (0)
    99. Amadeus, ora: 09:46; 03 iun 2009

    Dragul meu, asemenea vocabular sa-l folosesti in grajd la tine, dar nu pe forumuri publice.
  • 0 (0)
    97. santiago, ora: 09:33; 03 iun 2009
    Pax_Romana, intradevar, textul declaratiei ofociale a fost scris inca inainte de escaladarea violentelor. Spre asta arata toate probele.

    Si mai este o chestie de mentionat - declaratia rusa despre implicarea Romaniei in "lovitura de stat" a avut loc mai inainte decat declaratia comunistilor.
  • 0 (0)
    Cecenu,esti bravo,dar n-ai cu cine frate vorbi ,astia de aici sunt atat de intunecati la minte ca pentru ei toti care poarta panglici tricolore,steagul rRomaniei si striga Unire sunt teroristi,provocatori.

    Campania n-a fost STOP COMUNISM,START MOLDOVA dar STOP COMUNISM,START MOLDOBOII.


    Traiasca Romania si JOS COMUNISMUL!
  • 0 (0)
    scuze pentru eroare,din gresala am adaugat al2-lea r la Romania.
  • 0 (0)
    si de ce niste tincani pot opri masele dar liderii de opozitie nu...ce fel de negocieri, cine i-au delegat sa neicieze? Turcanu ne crede de cretini si debili, parca in tara asta numai cu atestate de nota 3 ei sunt ca Z.Grecianii
  • 0 (0)
    Amadeus, nimeni nu neaga ca majoritatea protestatarilor de 6-7 aprilie au fost sinceri in nazuintele lor, eu perosnal nu-i acuz de romanism, ba mai mult, ma bucur ca acum noi sintem tot mai multi cetateni moldoveni (in acte) si cu simtire romaneasca (in suflet). Dar nu-mi spune tu mie ca la 7 aprilie n-au fost cel putin 50 de provocatori!! ok? Si sint sigur ca si pe UNIMEDIA sint citiva tovarasi de la SIS care intentionat deturneaza discutiile de aici, pentru ca PEURMA procurorii comunistilor sa poata bate in acest site ca ar fi plin de "extremisti care doresc distrugerea statalitatii Republicii Moldova". Uite-te la "romanasul" Contiu de la Moldova Suverana. Uite-te la tine Amadeus, pe de o parte esti super-patriot roman, pe de alta parte ai facut ieri un SPAM turbat ca UNIMEDIA nu cumva sa-l plaseze intr-o lumina descalificanta pe Turcanu.

    Oameni buni, SIS-ul lucreaza pe TOATE planurile, si PROVOCATORII is mai perversi dedcit sacalii..!
  • 0 (0)
    Santiago,eu n-am scris ca n-au fost provocatori,au fost si mai multi de 50,erau din randuririle politistilor,securistilor,koms omolistilor,comunistilor si cei mai buni in arta provocarii,ppcd-istii.Era mai pe scurt un colhoz intreg.

    Plasarea comentariilor celor gigantice ,a fost o forma de protest din parte mea contra unimedia ,pentru ca au scris initial in titlu intentionat ca chipurile Turcanu arfi negociat si arborarea Tricolorului Romanesc,lucru ce nu a fost in realitate.
    Nu stiu care a fost intentia celor de la UNIMEDIA,poate printre ei sunt oameni cointeresati ca sa ponegreasca tot cei romanesc sa bage in oameni frica sa mai poarte simboluri romanesti.
    Si stiu foarte bine,ca baietii care au arborat tricolorul romanesc au facut-o din simt patriotic,lucru care lipseste la multi dintre voi.Acum stau ascunsi de teama securistilor si din cauza acuzelor voastre.

    Dar de Turcanu,pot sa spun simplu,sa-mi bag piciorul in el si in toti urmasii lui pana la a 7 generatie,de javra fasista si comunista ce este si sa putrezeasca impreuna cu Cioara in puscarie.Amin.
  • 0 (0)
    Numai mutra Ta e de moldovan dacă n-ai oglindă(turcule)
  • 0 (0)
    Pentru toate sistemele care vă bateţi joc,încet vine ciasul vostru de răsplată în faţa comunităţii,să nu credeţi că veţi trece aşa,fiecare ştie cîte ceva încet mi se faca jale de voi,dar nu o să vă credem dacă nu vă opriţi.
  • 0 (0)
    Ion Galaţchi şi Dragoş Musteaţă, voi nu vă temeţi de voi?La fiecare colţi vă cunosc,ce aţi făcut?Pocăiţivă la Societate,aveţi lacrimi pe sovestea voastră!
  • 0 (0)
    Amadeus, sper sa fii sincer. Poate intradevar traim asa vremuri cind vedem securisti peste tot, si uneori ii confundam cu persoane care n-au treaba. Dar uite-te macar si pe blogul Stela Popa si vezi ce monitarizare nebuna au instaurat SIS-ul si Guvernul asupra acestor resurse informationale.
    Intelegi, Unimedia laturi de JurnalTv sunt poate unicele surse alternative de informare din mass-media electronica (in afara de ProTv, care e televiziune) asa ca nu prea avem cu ce ne alinta.
    Desigur putem sa citim stirile de pe Omega, sau sa privim emisiunile "informative" de la NIT, sau stirile de la M1 ....
  • 0 (0)
    Mai sus am vrut sa scriu - Unimedia ALATURI de JurnalTv
  • 0 (0)
    Stiu Santiago,acuma se monitorizeaza to,probabil acum ca au pierdut vor porni vanatoarea de vrajitoare.
    Dar crede-ma ca tot ce am scris a adevarat,dar acum parca a dat boala in cei de aici,dupa cum ai scris si tu,toti vad numai securisti in jur.
  • 0 (0)
    >
    Santiago,vezi ca am adaugat si eu ceva interesant la articolul Stelei Popa ,numai ca e semnat ca Alex.

    .

Login


Email:

Parola:



Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA
via VoxReport
via VoxReport
via VoxReport
via VoxReport
via VoxReport
via VoxReport
via VoxReport
Parteneri

AIESEC Moldova